Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Report

Reporty jaro 2016

publikováno 03.10.2016 (aktualizováno 21.03.2017)

Legends- Premeira 2:8

Sestava:Jaborník-Suchan,Horňák,Pecha,Diego,Maxa a Dan

 

Góly:Diego,vlastní

Asistence:Suchan,Dan ale to si nejsem moc jistý.

 

Utkání nám začalo výhrou našeho kápa(což jsem byl mimochodem já)kámen,nůžky,papír a máme míč.To bylo znamení,jsem si říkal.A bylo,bohužel špatný.

Rozestavění bylo klasické kdy jsme hrály na brejky a dobře jsme bránily až do chvíle než přišla první hrubka ze strany Radka(druhá věž),místo aby hlavičkoval,tak sklonil hlavu,za ním stojící útočník zpracovává přihrávka před bránu našla přesně nohu Karla a ten se nemýlil,bohužel trefil svoji branku.

1:0.

Řekli jsme si k tomu svoje a jdeme rozehrát,chyba na půlce Diega a už na nás borci jdou ve třech.Rozebrali si nás jak merkur a po střele z vápna je to 2:0.

No nic musíme přidat,rozehrajeme chvilku kombinujeme přicházíme o míč soupeř si naráží dva rychlé kroky kolem Karla,přihrávky před branku a je to 3:0.

Pak už nikdo nemluvil a snažili jsme se to dohrát do půlky.

O poločase proběhla debata,kdo co udělal špatně a co musíme změnit a tak jsme to otevřeli.Soupeř věkově o 10 let mladší lítal po hřišti jak splašený a nato naše fyzička moc nestačila,hráli i dobře kombinačně a to se začalo hned projevovat,kdy Juraj neměl svůj den a párkrát mu to prolítlo mezi nohama a třepotalo se to v síti.Většina gólů padlo po přečíslení.

Až za stavu 6:0 jsem Diego rozhodl že s tím něco udělá a chladno krevně zavěsil svoji typickou hlavičkou(na Diega) po překrásně hozeném autu Karla(první věž).

Soupeře to trochu rozhodilo a snažil se tlačit víc dopředu a z toho pramenilo i víc prostoru před jejich brankou a tak po našem výpadu a po ose Pecha,Tomino ,Dan a přihrávce či střele si soupeřovo obránce sráží míč do branky 6:2.To bylo tak 5.minut do konce.Že by se nám soupeř rozsypal a mi ještě stihly vyrovnat!

Ani náhodou,hned z protiútoku dává soupeř na 7:2 a to po centru z levé strany a hlavou.No a v poslední minutce ještě Lukáš neuhlídal jejich nabíhajícího útočníka a tak to končí 8:2.

Pro shrnutí jsme udělali spoustu chyb,které soupeř potrestal a my jsme toho moc dopředu nepředvedli a ani vzadu to nebylo nic moc. Myslím že máme co zlepšovat.

 

Tak doufám že na příštím zápase se uvidíme ve větším počtu než tomu bylo teď,minimálně jeden na víc by se hodil na střídání.

 

 

S pozdravem  Karel 

 

 

 

 

 

 

D.R.

Legends – Pirelli 3:2

Střelci: Kerda 3x

Asistence: Ellschlöger, Černý, Chaloupka

Sestava: Suchan, Bešta, Chaloupka, Hozman, Horňák, Ročňák, Ellschlöger, Kerda, Černý, Drahovzal,

Poslední zápas sezony, poslední teoretická naděje na záchranu. S takovou myšlenkou jsme se sešli ve slunném podvečeru na hřišti v Hostivaři, vzhlížejíce záchraně potápějící se bárky, hrdě nesoucí jméno Legends are back.

Tentokráte netradičně, při pohledu na jmenný seznam nahlášených válečníků, nás nejímala hrůza, z mizerného počtu nahlášených, jelikož seznam jmen se rozšířil na dva řádky, což nepamatuju, jak je rok dlouhý. Dokonce i  Vláďa vyměnil pohodlné křesílko v teplé kanceláři za vyvoněné kopačky,  Hoonza Chaloupka dostal opušťák od malých talentů, Hozi vyměnil 24cítku, prostě věděli jsme všichni o co dnes půjde. Juraj se tak strašně těšil na poslední zápas, až se z toho vpředvečer posral a tudíž nedorazil a do branky nastoupil Karel, který na poslední zápas zainventoval a zakoupil samolepící rukavice, které,jak se později ukázalo byly vítězné.

Začátek utkání se nesl v duchu čardáše, tempo vysoké, kombinace , pressing,  obětavé zákroky .

Karel v brance položil základ úspěchu několika jistými zákroky hned ze začátku, obrana pracovala zodpovědně, Hoonza platil svým důrazem, Vláďa se obětavě vrhal do střel, Hozi hecoval spoluhráče, Diego sem tam i nahrál , David se vracel, Kuba exceloval ve hře vpřed , Mára držel míč vepředu, sklepával podle starýho Hnátka do středu , na Dana, ten posouval na Kubu , a ten otevřel skóre zápasu a vedeme 1:0

Jenže abych nás jen nechválil,  trochu jsme po vedení polevili a soupeř nás ztrestal za nedůslednost v obraně a srovnal ještě do poločasu na 1:1

Nálada byla i s ohledem na předvedený výkon dobrá, ale věděli, jsme , že pouze vítězství a ještě pár okolností, nás udrží v šestce. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji, snaha byla vidět, ale soupeř byl opravdu velmi dobrý, zkušení borci, v čele s brankářem druholigového Táborska   Tomou, který nám neuvěřitelně zatápěl, zejména Davidovi Stradivárky, hrají ještě teď.  Právě tento borec nám vstřelil gol na 2:1, kdy po chybě v obraně pohodlně skóroval k tyči a Karel neměl šanci.

Jenže my jsme hned z Davidovi rozehry a Diegovy narážečky s Danem srovnali, to když se prosadil opět snajpr Kuba, 2:2.

V druhé půli měla obě mužstva šance na trhák, Karel držel fantastickými zákroky, naši střelci neměli štěstí, naše rohy neměly efekt, Davidem střílené balony nenašly cíl v podobě Diegovy hlavy, střely Honzi i Dana a Máry mimo.  A tak se opět ukázalo , že dnes nám všem ukázal Kuba, který v pohodě nehlídán vystřelil našim barvám vítězství  3:2 a důležité záchranářské body.

Kaňkou bylo pouze opětovné a několikrát již léčené Vláďovo stehno, které ve stylu alá Rosický, nevydrželo zápřah a sílu a došlo k natažení svalu a Vláďa dohrál předčasně.

Ted už všichni víme, že vítězství nám bylo prd platné, jelikož stejně padáme, ale kamarádi, za ten poslední zápas, co jsme předvedli, se nemáme zač stydět a já jsem na nás pyšný, za to , jak jsme  to všichni odmakali a jezdili po prdeli  a snažili se.

Škoda, že jsme takhle zabrali a hlavně se sešli až v posledním zápase. V takovémto tempu a sestavě, bychom hráli klidný střed, ne-li špici tabulky. Na druhou stranu, pokud se nesejdeme, tak ta 7.liga bude pro nás ideální, kde si myslím, že si zahrajeme fotbal a bude nás to bavit, ve smyslu toho, že nebudeme 4 zápasy po sobě dostávat bůra a nikde není napsané, že nemůžeme dostát názvu klubu a Legendy se vrátí zpátky do šestky. Je třeba si ale uvědomit, že kurva nemládnem a ani já,který si myslel, že to půjde stejně jako ve 20ti teď  v 34 letech ani Dan ani Adam, nikdo neomládnem a musíme se s tím nějak popasovat .

Děkuji všem za tuto sezonu, za předvedené výkony, byť nebyly vždy 100%,  děkuji Karlovi za super radovánky ve sprše,  Prezidentovi za vzorné vedení a chod klubu, panu Majorovi za organizaci, prostě všem nám, kdo jsme přispěli  svou troškou do mlýna .Ted už jen vzhůru na závěrečnou a nezapomeňte, že mě máte volit za kapitána……….Davidd

 

 

 

Legends -  VSPSMF  3:5  (1:1)

Sestava:  Jaborník, Kerda, Suchan,Černý , Ročňák, Javorský, Ellschlöger

Střelec: Javorský 3x

Asistence: Ročňák, Ellschlöger 2x

 

 

Po dlouhé době výpadku,  zapříčiněné tím, že nám v redakci došla barva do tiskárny, se redaktor rozhodl napsat pár řádků k našemu výkonu v posledním zápase.

 

 

Zápas začal oťukávačkou na obou stranách, šancí bylo po málu , sem tam nějaké to ohrožení, ale gólmani drželi. Soupeř byl pohyblivější, mrštnější, ale my jsme hráli zkušeně,  takže jsem to kompenzovali a hrálo se vyrovnané utkání,. Až přišla naše chyba, kdy David namazal středem hřiště přihrávkou na  Máru, kterou vypíchl nejrychlejší ze zmrdečků v barvách soupeře a nedal již dorazivšímu Jurajovi šanci, tečeme 0:1. Do poločasu se nám ale podařilo srovnat, když po kombinaci Dana a Adama, zakončil druhý jmenovaný pohodlně k tyči, 1:1.

 

Tím také končí poločas a jdeme se občerstvit a pochválit, protože takticky zvládáme hru a držíme kvalitu ve hře.

Jenže do druhé půle vstoupíme hrozivě. Po kyksu v obraně zasunuje soupeř pod Juraje , 1:2, za chvíli kyks Karla a Juraje 1:3 a je to v píči. Juraj poté ještě zneškodní několik střel ale další již nestihne, 1:4.

Nasraný Adam opět po kombinaci s Danem sníží na 2:4, to inspiruje Davida, který projede po lajně, servíruje před branku a tam Adam uklidí tam kam to patří, 3:4, do konce chvilička, a proto hrrr do předu, jenže vabank nám nevyjde a nejrychlejší zmrdeček dělovkou ukončuje naše trápení, 3:5.

Nutno uznat, že tento zápas jsme odmakali nejvíc za poslední 3 utkání, kde jsme se sešli v počtu menším, než malém . K tomuto chci  podotknout, že vždy těch 6 statečných je poslední dobou stejné, plus minus 2 lidi , ale když nepočítám Juraje, díky ti za přístup, chodí pravidelně a vždy, Karel, David, Adam, Dan, a pan President.  Nechci na nikoho zapomenout, Kuba byl, hrál výborně, experta Hradeckého máme zraněného, ale co ostatní?  Vláďa, Diego,??? Hozi slouží vlasti a je raněn, HOonza trénuje, ale zkusme se urvat z práce a obětovat čas Legendám, at se zachráníme. Protože takhle, v 5ti, 6ti lidech to nedáme, . Každý chodíme do práce a ta nás živí, ok, ale vždy se najde řešení. Pojdme zabrat v posledních zápasech a udržet 6.ligu. 

 

 

Legends : Bratři v triku  0:6

Sestava: Jaborník, Suchan, Kerda, Bešta, Ročňák, Javorský, Černý, Hozman

 

Výsledek hovoří za vše , to už jsme si řekli po zápase.

Tentokrát nám nešlo nic, zhola nic. Soupeř nebyl o parník lepší, jak by vypovídal výsledek, ale my jsme nebyli schopni, nedařilo se nic od přihrávek po střelbu, sem tam jsme se dostali k zakončení, ale jak Márovy pokusy, tak Adamovi či Davidovi střely nenašly svůj cíl..

Na druhou stranu, jedna vlaštovka jaro nedělá a nemyslím si, že bysme se měli hroutit, na druhou stranu výsledky jak na houpačce svědčí o našem nevyrovnaném výkonu  a je to k zamyšlení.

Jistě to na vajbru vymyslíme a budeme vědět, co udělat proto, abychom stabilizovali výsledky a hlavně herní projev.

Za mě můžu slíbit, že proto udělám mnohem víc, než v tomhle zápase, kdy jsem se na to vysral a to by kapitán neměl…..

D.R.

 

 

Legends – D.G.Team   2:3

Střelci: Javorský, Ročňák

Sestava :  Jaborník, Suchan,  Kerda, Hozman, Ročňák, Javorský, Ellschlöger, Černý

 

Další zápas, další prohra. Nic moc tedy pánové .Tentokrát jsme měli velké starosti, aniž bychom vůbec vlezli na hřiště.. Sestava byla dost okleštěná a z toho mála, nebyli úplně všichni schopni podat 100% výkon.

Pan Hradecký se díky své excelentní kopací technice vyřadil ze hry v minulém zápase, pan major zase neumí hrát futsal a pan redaktor  nebyl úplně zdráv, přesto jsme na soupeře vlítli se vší vervou.

V prvních minutách jsme se oťukávali , šancí bylo po skrovnu, spíše se z naší strany kupily chyby , jak v rozehrávce, což nelibě nesl hlavně Mára, tak v obraně, za což nás soupeř nemilosrdně trestal.

První chyba přišla, kdy jsme nebyli schopni odkopnout balon po střele soupeře, kterou vyrazil standardně dobře chytající Juraj , David se zamotal u lajny, nechal se obrat a pro soupeře už nebyl problém zasunout, tam, kam se sluší a patří. 0:1

Plácáme se po ramenou, hecujeme, že to bude dobrý, ale stále se nám nedaří  nahrávky, natož kombinace a vzhledem k tomu, že soupeř byl dost pohyblivý, trestá nás dalším golem, po další chybě v obraně. 0:2.

K ohrožení soupeřovi branky se dostáváme v první půli minimálně , spíš vůbec a pomalu už pokukujeme po rozhodčím, kolik že nám jako zbývá do konce, že bysme už jako si dali pauzičku a odfrkli. Jenže naše nesoustředěnost a pokukování po sudím, nás minutu před koncem půle přišlo velmi draho, jelikož soupeř překonává povedenou střelou Juraje po třetí a poločas končí hrozivě 0:3.

O přestávce si vytkneme chyby,  domluvíme strategii, trojúhelníky jako AC Milán a jdeme se pokusit o zázrak. Do druhé půle zlepšujeme kombinaci, tu a tam si i přihrajeme  a úspěch se za nedlouho dostaví. Z nenápadné Adamovi přihrávky směřované na Dana , vsítíme první branku, jelikož brankář soupeře si vybere jedinou slabší chvilku a propustí šouráka za svá záda.

Dále se snažíme kombinovat, ohrožujeme branku soupeře střelami z blízka i z dáli, Adam, Mára, Karel i David však shoří na brankáři DG teamu, nebo na tyči či několikrát na břevnu…. Štěstíčko není s námi

Nakonec se nám přece jen podaří přiblížit se na dostřel, to když David přečte rozehrávku soupeřových obránců a střelou z běhu vstřelí gól na 2:3. Toto je již však z naší strany vše , na víc se nezmůžeme, nezmění to ani Jurajův výlet do útoku, kde ho nemilosrdně skosí  soupeř a Juraj během vteřiny vysype všechna sprostá slova excelentním nářečím severoprešovského regionu a odchází  předčasně  ze hry.

Do branky na poslední minutu jde David, ale to už je pouze doklad našeho zmaru.

Dnes nám nebylo souzeno, chybami v první půli jsme si prohráli mač,. Protože ve druhé, kdy jsme zlepšili mezihru a nahráli si, tak soupeř nevěděl co s námi.

Ale jak praví klasik, Chybami se člověk učí, takže příští pondělí vyučujeme opět v Hostivaři v 18:15h

 

 

 

Legends – Traktor Praha 4:2

Sestava : Jaborník,  Kerda, Krůta, Javorský, Škalák, Drahovzal,

Suchan, Hradecký, Ročňák, Ellschlöger, Černý

Branky:  Ročňák,Javorský, vlastní, Černý

Asistence: Hradecký, Javorský, nevím 

 

Konečně!! První zápas sezony a hned výhra . co víc jsme si mohli přát ..

Sezonu jsme nastartovali jak se sluší a patří, první výhrou. Před zápasem panovala značná nervozita, protože uznejme, že v přípravě jsme tomu moc nedali, někteří podcenili i tu U Hrocha, což u prezidenta vyvolalo ještě větší rozhořčení, až z toho dostal horečku, ale ukázal charakter a sílu, myslím tím vnitřní sílu a i přes tento handicap se odhodlal nastoupit do prvního mače a podal společně se všemi  parťáky na place dost dobrý výkon.

Obrana pracovala v první půli velmi kompaktně, Juraje v kase nevyjímaje. Tento si na dnešek pořídil i apartní a nepřehlédnutelné řůžové stulpny ..Co ale zafungovalo výborně a to hned v první minutě ,  byl útok. Vrhli jsme se na ně jak Sparta na Lazio! (se stejným efektem)  Hned po rozehrávce, se míče ujal nadržený (na fotbal. Pozn.redakce) David, přečetl soupeře, udělal kličku středem a levačkou po zemi k tyči nedal šanci brankáři Traktoristů , který, co si budeme povídat, se na dnešek nevyspinkal zrovna do růžova. Soupeř byl evidentně zaskočen a my jsme věděli o co gou a proto jim nemilosrdně zasadil další zářez Mára, který se trefil parádně po kombinaci myslím s Adamem. První půle byla v celku v naší režii, ikdyž soupeř zahrával asi 4 rohové kopy, ale jelikož hrajeme zónovou obranu, tak jsme vše ustáli.

Juraj, i přes svoji očividnou a značnou nadváhu :-D létal v brance od tyče k tyči a odolával.

Soupeř se trefil až po poločase, kdy se kombinací a hlavně díky našim chybám, dostával jednodušeji na dostřel naší branky a bohužel, dvakrát trefil do černého, teď nemyslím Máru, ale jako do branky.

Podali jsme celkem uspokojivý výkon, zejména teda v první půli, druhá už stála trochu víc za hovno…

Chtěl bych pochválit samozřejmě všechny, ale líbil se mi George, který dal naší hře šťávu a lehkost, ono se to běhá , když má člověk 59 kilo i s postelí…  Doufejme, že příště dorazí zase a hlavně s sebou vezme i Vláďu, na kterého se všichni těšíme, páč jsme ho asi půl roku neviděli .

Děkuju všem,   za  odmakaný výkon, střídání bylo dobré, točili jsme 2 pětky, což bych kvitoval i pro příště. Neusněme na vavřínech a za 14 dní, jak mne Karel jemně upozornil – čůráku jsou velikonoce –

Pojďme zopakovat  dnešní výkon.

 

 

D.R. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

All Matches veteráni
All Matches veteráni od sezony P22

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery