Úvod » Report

Reporty podzim 2015

publikováno 03.10.2016

Reporty podzim 2015

 

10.kolo:

Legends – Nottoric Forest  5:3 (3:1)

Die Aufstellung:    Jaborník, Chaloupka, Hradecký, Suchan, Ročňák, Hozman, Javorský, Černý, Jančovič

Der Torschützen:  Chaloupka 2x, Černý, Hradecký, Jančovič

Assistenz: Ročňák, Hozman, Chaloupka, Černý, Javorský

 

Ein von letzten Spiel  wartet  für uns in schönen Herbst Nachmittag, 18grat, kein Wind, ideale Fussbal Bedingungen . Heute spielen wir mit den Manchaft Nottoric, und sie sind ganz letzte in unsere liga, so wen wir  wollen  in 6.liga bleiben, wir  müssen unbedingt gewinen.  Gleich von start den ersten Halbzeit wir anführen 1:0, weil unser beste Torschützer  Hanz Chaloupka  nach den Zuspiel von capitan David treft den Tor nach wingl.  10 minuten später wieder Hanz kombiniert mit Hozi und nach diese Kombinacion ist den Ball wieder im Gegner Tor und wir anführen 2:0.

Die Jungen von Nottoric möchten auch die Tor trefen, aber wir haben Juraj , und er hat alle Versuche von Gegner  fangen.  Einmal, wen Nottoric kombiniert in der mittel geht lange pass  hinter die Verteidigung, dort steht  Angreifer von Nottoric und skore , 1:2.

Aber alle von uns Heuete wissen für was wir spielen und  5 minuten von gol, wir gehen nach ofensiv, unserer neue akvizicion Markus Schwarz  kombiniert mit Hanz Chaloupka, unser beste spieler, und diese zwei macht schöne gol 2 minuten von ende die erste Halbzeit. 3:1.

In der Bank wir sprechen auch mit unser ehemalig kapitan Vláďa, was müssen wir noch besser machen in zweiten Halbzeit. Aber start ist für uns nicht gut, weil Nottoric geht starker für den Ball und sie producieren sehr schnelle kombinacion und Juraj den Ball im Flug nicht auffangen und skore ist 3:2. Diese situacion ist Allarm für uns und unserer grosser ein beherzter Kämpfer Tomaso, nehmt den Ball von Markus Schwarz, und harde Geshćhoss treft Tor und skore ist 4:1.

Heute ist aber auch Groses Tag für Karl, welcher spielt wieder sehr gut, aber ein Fehler begehen  in defensive und Juraj liegth auf dem Grass und Ball ist in unser Tor 4:2.

Dieses Tor ist grosse Ansporn für Nottoric und sie geht immer nach ofensiv und wir haben Angst für Skore. Besonders nach akcion wen sie geht 2 zu 1 nach unsere Jura jund treft von der ecke gol und skore ist 4:3. Aber nach diese situacion, Luky in einem gutten Licht erscheinen! Er bekommt luxus pass von Adam, geht elein gegen zwei Nottoric, steht auf den ball, auf boden fallen , stolpern uber Ball, treft Verteidiger fon Nottoric nach der Fuss und ball sich abstossen nach den Tor, umglaubliche situacion, welche wird TV Nova nach Silvestr übertragen J  5:3.

Es kommt endlich ende und wir können Faiern unser 2 wichtige Punkte .

Nächste woche haben wir frei, so relaxieren und nach letzte spiel die Kräfte sammeln.

 

Unbedingt –bezpodmínečně. Gegner-soupeř. Fangen-chytit, hinter die Verteidigung –za obranu,

Angreifer- útočník , ehemalig kapitan- bývalý kapitán, den Ball im Flug nicht auffangen-nechytit centr.    beherzter Kämpfer- srdnatý bojovník, harde Geshćhoss-tvrdou střelou,

 Fehlerbegehen  -dopustit se chyby, in einem gutten Licht erscheinen- ukázat se v dobrém světle,        steht auf den ball –šlápnout si na balon, stolpern- zakopnout,

, treft Verteidiger fon Nottoric nach der Fuss und ball sich abstossen- trefil obránce do nohy, míč se odrazil … wichtige Punkte-důležité body, nach letzte spiel die Kräfte sammeln-nabrat sil do posledního zápasu

 

 

9.kolo:

Legends  - V.I.P. 8:2

Sestava : Jaborník, Krůta, Suchan, Kerda, Chaloupka, Ročňák, Javorský, Černý, Jančovič

Střelci:  Chaloupka 4, Javorský 2, Černý 2

Asistence: Kerda 3, Suchan 2, Jaborník 1, Ročňák 1,  Krůta 1

 

Jako kočka s myší, hra na honěnou,  pojď sem,   kam jdeš, kdes byl……Taková přízviska by dnes

Seděla na zápas, který jsme sehráli o existenční bití s týmem V.I.P.

Už začátek a příchod soupeře dal tušit, že chlapci asi nejsou úplně v dobré formě, slejzali se jak šváby na pivo, navíc v čas výkopu jich bylo 4, rozhodčí nikde….V našem týmu se opozdil zcela  vyjímečně  Adam, za což mu hned pan pokladník vystavil oučet na stovečku…

K dnešnímu zápasu nám pan president dovedl posilu, kluka z vedlejší dílny, nevlastního bratrance sestřenice z Úlehle- a posila to byla víc než povedená. Začali jsme zostra ,  vlítli jsme na ně, hlavně uragán Honza s nimi během deseti minut zacloumal hattrickem a prakticky bylo rozhodnuto, páč soupeř se nezmohl na větší odpor. Sehráli jsme dobré utkání, i když postupem času a vývojem skóre jsme se na některé věci jako třeba bránění a vracení úplně vysrali , jako například David, kterému to Karel ve sprše spočítal a ztrestal ho studenou… za to jsem ho zamkl a jestli nebouchal, sprchuje se do teď J

V utkání se v dobrém světle ukázala posila Mára Švarc, který je typem hráče, který potřebujeme, podrží balon a hlavně nahraje, na což s podivem koukal hlavně Luky…

Střelnici si otevřel Honza, který celkem čtyřma góly  skolil všechny,  Adam konečně protrhl střeleckou smůlu ,  Juraj čaroval v bráně, Pelťák s Karlem s jistotou vzadu, Kuba tvořivej  v záloze. Takhle musíme pokračovat ve zbývajících zápasech a sestup nás jistojistě mine.

D.R.

 

8.kolo:

Legends – Farkáň 92 1.FC 2:2

Sestava:  Jaborník, Chaloupka, Hradecký, Suchan, Krůta, Ellschlöger, Ročňák, Jančovič, Hozman

Střelci: Krůta, Ročňák

Asistence: Hozman, Chaloupka

Další podzimní  podvečer nás opět vytáhl na náš Nou cump v Hostivaři, kde jsme se těšili k dalšímu mači. Tentokráte se soupeřem, který na tom nebyl o moc lépe než my, minimálně bodově .

Předzápasovou přípravu jsme opět nepodcenili , Malinovka (David, Karel) a Kozel (Hozi, Adam) tekli proudem, rozcvičení a rozeběhání bylo také kvalitní, protaženo ještě desetiminutovkou čekací doby , anóbrž soupeř se scházel jak šváby na pivo. Po půl 7 se ale dobelhal poslední Farkáň a šlo se na věc. Začátek utkání odpovídal postavení soupeřů v tabulce, nepřesnosti a nervozita byla znát na každém balonu. Postupem času jsme  se osmělili  a dostali se i na dostřel soupeřovy svatyně. Nicméně to byl soupeř, kdo se ujal vedení, po naší hrubé chybě v obraně, kdy jsme nahrávkou před naší branku vybídli soupeře ke skórování, tečeme 0:1.

Juraj nás zezadu uklidňuje a hecuje, nicméně Luky pálí  tutovku a netrefuje, další střela Davida letí mimo. Dobře ve středu hřiště operuje Dan, který se snaží rozdat balon, ale některým z nás jeho zpracování dělá problémy a odráží se kamsi do autu. Soupeř hraje jednoduše na hrotového útočníka , který sklepává balony pod sebe a díky liknavosti a laxnosti naší obrany a zálohy , z druhé vlny v klidu pálí na Juraje, který se má co ohánět.  Po další naší chybě v obraně, kdy se David kochal kolem projíždějící dvacet dvojkou  a nechal  volného střelce na středu našeho pokutového území, soupeř skoruje po druhé a prohráváme už 2:0!!!

Rozhodčí ukazuje do konce poločasu dvě minuty to zrovna ve chvíli, kdy se kupředu vydává náš pan president, tedy ne to prase bradavičnaté s ovarovou hlavou z hradu, ale náš president Pelťák a po Hoziho střele, která se odráží mimo, Pelťák s nasazením vlastní holeně střílí branku a snižuje na 1:2!!

Písk a je tu poločas .

V něm nám udělí instrukce kouč dnešního zápasu Adam , který vlivem zranění nemohl zasáhnout, ale řídil nás alespoň z lavičky. V poločase nás vypral jak špinavé prádlo, hlavně Lukyho, který dostal co proto, za neproměněné šance a zpracování, Karel s Davidem dostali čočku za zaviněné góly  a pak už hurá do druhé půle.

Tu jsme začali aktivně , vypracovali jsme si spoustu šancí, které ovšem neskončili v brance, protože brankář soupeře předvádí famózní zákroky, nebo naši střelci pálí vysoko nad, nebo pár metrů vedle.

Hraje se nahoru dolu, i my máme štěstí, z několika rohů soupeř nebezpečně zahrozí ,  každopádně netrefuje.  Buď zachrání Juraj, nebo tyčka. S pomalu se blížícím koncem zápasu se tlačíme do zakončení, pokoušíme střelu z dálky, ale marně, vždy to skončí v náručí brankáře nebo na rohu, kterých zahráváme nespočet, ale nic z toho není. Soupeř se taktickou hrou snaží o kontrolu míče, nicméně nám se podaří Hozim vybojovat balon,   střela na branku, ale zase brankář vyráží na roh. Před branku se vydává i Juraj s ostrými lokty, Honza si staví balon a rozehrává, nicméně nepošle míč do skrumáže před branku, ale na střed hřiště na Davida, který s hvizdem rozhodčího vymete šibenici  a srovnává na konečných 2:2

Naše radost nezná mezí, slavíme,  jak kdybychom vyhráli Ligu mistrů.

Chce se mi napsat, že zasloužený bod za  výkon ,  co jsme předvedli, ale na druhou stranu, takovéto soupeře, bychom měli porážet s prstem v nose, protože jak jsme se přesvědčili, fotbal hrát umíme.

Jen škoda neproměněných šancí, to nemyslím jen v tomto zápase……

Snad příště budeme mít lépe seštelovaná mířidla a zabodujeme naplno. Výkon naplno předvést umíme, to víme!!

 

 

 

D.R.

 

7.kolo:

FRF mit vocet – Legends    1:2

Střelci: Jančovič, Chaloupka

Asistence: Ellschlöger 2x

 

Sestava: Jaborník, Hozman, Chaloupka, Suchan, Ročňák, Ellschlöger, Javorský, Jančovič, Hradecký

 

Podzim nám dal vědět, že se s námi pomalu bude loučit a přepustí vládu paní zimě , jak jinak si vysvětlit tu zkurvenou zimu, která nás kosila před dnešním velezápasem….

K němu se nám po dlooouhé pauze navrátil náš ztracený syn, náš mrštný a hbitý, klidný a slepý…Juraj.

Už jen tato skutečnost, nám dodala trocha klidu na mysl, ikdyž začátek zápasu nebyl zcela dle našich představ.  Byla znát nervozita, která nás svazovala, páč jsme chtěli zajisté  bodovat a odpoutat se ode dna tabulky. To samé měl v plánu i náš soupeř.  A byl to právě on, kdo šel do vedení, kdy po pěkné kombinaci prošli až do brány a zasunuli za bezmocného Juraje.  1:0. Během dalších minut se vyznamenal Juraj, kdy bravurně zneškodnil několik po sobě jdoucích střel soupeře, kdy zejména druhá skončila po jeho zásahu na břevně. Na druhé straně se řítil sám na branku David, kterého chytře vysunul Dan, dnes hrající s velkou chutí , nicméně David zbrklým zakončením demonstroval nervozitu a křeč ve které jsme hráli. Přece jen se nám podařilo do půle srovnat, kdy se po Danově vybídnutí trefil nechytatelně Luky a upravil poločasový výsledek na remízku 1:1

O půli jsme se nic moc nevyčítali, každý věděl, co má dělat. Druhá půle byla vyrovnanější, kombinující soupeř tu a tam ohrozil naší branku, ale Juraj si tyče postavil dobře.

Na nemohoucnost našich útočníků se nevydržel koukat obránce  Honza, narazil si s Danem, udělal pár kliček a prakticky rozhodl zápas důsledným zakončením, při kterém zbořil a brankáře protihráče, plus minus stejné váhové kategorie , vedeme 2:1 !

Za nedlouho po gólu měl Honza ještě pěknou šanci ke střele, kdy ho vybídl David ale gólman byl připraven. Za nedlouho už připraven nebyl, to když Hoziho našel přesně z rohu David a Hoziho projektil zastavila až tyč, která se klepe myslím ještě teď .  Pár vteřin před koncem se ještě fantasticky položil do centru od Honzi Tomaso, který vyprášil rukavice brankáře voctářů…

Konec zápasu jsme si takticky pohlídali, drželi míč, zakopávali až za plot  a v poklidu dokráčeli k tolik kýženému vítězství.

Za dnešní zápas děkuji všem zúčastněným spolubojovníkům, zejména pak Jurajovi za odpovědný a jistý výkon, Honzovi, že dokázal překonat včas Dé jedničku, Adamovi za snahu i přes jeho zranění, Hozimu za standartně bojovný výkon, Karlovi, za to, že hrál beka a ne křídlo, Tomasovi, za to, že běhal , Lukymu za gól, Danovi za chuť do hry.

Byl to boj, ale máme první body, na které budeme chtít příští týden navázat.

D.R. 

 

 

6.kolo:

Legends    –  Tlakové Galoše  1:3

Střelec: Hradecký

Asistence: Ročňák

Sestava: Král, Hozman ,Krůta, Suchan, Ročňák, Jančovič, Hradecký

 

Sedm, ano , přesně tolik jako bylo Statečných, a nebo taky trpaslíků u Sněhurky se nás sešlo k dalšímu mači, tentokráte kdesi v panelákové džungli na Chodově. Respektive se nás sešlo šest, protože pan hovaďák Hradecký, který to má nejblíže ze všech, se musel dokoukat na šestistýosmdesátýdevátý díl Ulice, kdy Karel políbí poprvé Janu a bude čekat co na to řekne Ondřej, který jí lízal, pardon líbal včera…… Drama jak kráva.

Zkrátka jsme začali v šesti, což nebylo zrovna dneska proti soupeři takových kvalit to pravé ořechové, nicméně jsme statečně vzdorovali. Soupeř  šel ale jasně za svým cílem a byla otázka času, kdy to tam padne. Trefil se poprvé někde v desáté minutě nechytatelnou střelou z trestňáku , přímo do šibenice.

Do té doby nás svými jistými zákroky držel Miloš, který podal proti prvnímu týmu tabulky dobrý výkon a nutno přiznat, že nás zachránil od většího debaklu.  V poli jsme se snažili, ale kombinace nám moc (vůbec) nešla a když už jsme se dostali za soupeřovu obranu tak Luky nedal tutovky, kterých měl asi 5 a patřil svou aktivitou a bojovností k tomu lepšímu, co jsme na hřišti měli.

Druhý gol jsme dostali po nedorozumění Davida s Milošem, kdy si David řekl o přihrávku , ale čekal na ní tak dlouho až mu zpoza zad vyskočil útočník soupeře a nedal k tyči Milošovi šanci.

Poločas 2:0, na tu bídu docela fajn výsledek. Soupeř byl fakt o level někde jinde, hlavně v rychlosti a technice nám dělal potíže . Do druhé půle jsme si řekli, že se bezhlavě nevrhneme do útoku , ale budeme se snažit si to dát a hlavně nedostat bůra. Nechali jsme se inspirovat legendární taktikou Tatranu Prešov a čekali, co soupeř ukáže. No borci ukázali že to s míčem fakt umí a přidali třetí gol.

Náš čestný úspěch zaznamenal  pár minut před závěrečným hvizdem pan chodím pozdě Hradecký, který neskutečně ze vzduchu zpracoval dloooooouhý Davidův centru (hovořilo se o 30m pasu) a z otočky nedal šanci natlakovanému brankáři v galoších .

Na góly jsme sice prohráli , ale vyhráli jsme alespoň v ringu, kdy Karel uzemnil kretena , který dělal ostudu sparťanskému dresu, ve kterém hrál a neustále provokoval kopáním a lokty, takže mu to Karel spočítal za nás za všechny. Na šteští rozhodčí věděl, co je to na jedné straně za debila a kliďase na straně druhé, takže netasil karty…

Jak jsem psal zprvu, soupeř byl z jiné kategorie. Na druhou stranu je k zamyšlení, proč nás dorazí na zápas 7??? Pokud nebudeme mít lidi na střídání, bude to bída a to já kurva nechci. Už minule jsem psal, že chceme vyhrát, jenže  jsem neměl tucha o soupeřových kvalitách.. Pojďme se přihlásit všichni na další zápas a konečně naplno zabodovat. Dej Nám Bůra k tomu vybízí .

 

D.R.

3.kolo:Legends - V.S.P.S.V.S. 0:5

Sestava- Miloš- Karel, Hoonza, Adam, David , Lukáš, Hozi,Kuba

                                        

Dnešní zápas nás usadil nejen na prdel z hrušky, ale myslím, že i na dno tabulky, ne-li až pod dno.

Dnes nás soupeř přehrál ve všech směrech, byl u všeho dřív, důrazný, aktivní. K našemu výkonu nenajdu jediné synonymum s jejich výkonem. Nebyli jsme štond si nahrát, zabojovat (krom Hoziho), byla to tragedie. David se nezhostil role kapitána jak by měl, neběhal a nebyl opravdovým führerem tak jak měl psáno na pásce.

Doufejme, že jsme se poučili natolik, abychom příští týden konečně naplno bodovali, jinak nebudeme hrát v klidných vodách středu tabulky, ale někde na dně se klepat o žití a to myslím, nikdo z nás nechce………

2 kolo:Santovi sobi 1:2

Sestava: Král- Krůta, Chaloupka, Kerda- Ročňák D., Ellschloger, Javorský, Jančovič

G: Kerda

1.kolo: Pradox 3:7

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

All Matches veteráni
All Matches veteráni od sezony P22

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz