Úvod » Report

Reporty a výsledky podzim 2016

publikováno 06.09.2016 (aktualizováno 13.03.2017)

Legends - Partizan Praha 1:0 To nejlepší na konec aneb jak obrat favorita o postup a oslavit ho sám...

11.kolo

Legends- Partizan Praha 1:0

Sestava:Javorský- Horňák,Suchan, Krůta- Ellschloger,Javorský

Střelci: Javorský

Asistenti:Jaborník

Legends- Partizan Praha

Již nějakou dobu před zápasem bylo jasné, že sestava bude mít do ideálu daleko a tak přišli na řadu osobní jednání. Mnou oslovení  4 spoluhráči překvapivě nemohli ani jeden…a tak se v mrazivém večeru scházíme v pěti do pole a dorazil i Juraj do branky i když jsme si původně mysleli ,že se jedná o zbloudilého eskymáka. Jeho růžové stulpny ho však prozradili…

Začal se scházet i soupeř…10 nadupaných frajerů toužících po postupu. Koneckonců by jim stačil i bod což mi potvrdil i jejich vedoucí týmu se slovy: jdeme si pro postup, jsme v nejsilnější sestavě, sorry…. To sorry měla být patrně omluva před plánovaným koncertem a přídělem branek. Tomu přizpůsobili i taktickou přípravu: Rotujeme, ty vpravo, využíváme volných prostorů, presujeme, doplňujeme obranu, častá střelba, běháme , pohyb, JÓ, JÓ, JÓ JEDÉÉÉÉM… Jsem si připadal jak na lize mistrů s Jardou Hřebíkem na lavičce…

Naše sestava, rozestavení a taktika byla jasná. Nespěchat, v klidu, prešovskej beton a zakopnout všechny balony na zastávku tramvaje aby byl zápas pro nedostatek balonu ukončen. Alespoň tak  to před zápasem vypadalo jako jediná možnost jak udělat slušný výsledek. Jak by ,ale řekl klasik fotbal nemá logiku…

Zápas začal přesně podle předpokladů. Soupeřův tlak, X narážeček a pokusů dostat se na kobylku naší obraně. Ovšem jak se později ukázalo  2 věže a mezi nimi sud zahráli tak že si s nimi soupeř nevěděl moc rady. No a když už jo přišel nějaký ten drobný faulíček jako třeba Karlova kosa za žlutou, Peltovi důrazně dohrané souboje a bodyčeky Ráďovi muskulatury Johna Ramba museli soupeře bolet. No když ani to nezabralo byl tam ještě Juraj. Ten byl neskutečnej. V brance skákal jak makak v indonéské džungli z lijány na lijánu a čapal a čapal!!!

Rozepisovat se sáhodlouze o průběhu zápasu by asi nemělo moc smysl. Obrázek byl furt stejný. Soupeř tlačil a my bránili co to šlo. O rychlé výpady se starali hlavně tryskomyš  Dan který toho naběhal a vybojoval nesmysl, to samé Áda, který tomu všemu dal třešinku na dort. To už se lámal zápas k závěru, kdy přišla patrně největší šance soupeře. Střela, Juraj vyráží, střela, tyč, Jurajova lapačka, břevno, teč obránce, střela, tyč, Juraj chytá….A neváhá. Posílá dlouhý balón na Ádu, který si poradí s obráncem a výstavním lobem ala Karel Poborský přehazuje špatně postaveného gólmana. 44 minuta je to neuvěřitelné ale je to tak, vedeme 1:0!!!

Soupeři nezbylo nic jiného než všechno vrhnout do útoku. Akce střídala akci, Juraj chytal co šlo,  balony létali všude možně, jen aby byli co nejdál od naší svatyně. Začali pochodovat i nervíky, takže došlo i k pár slovním konfrontacím do kterých se zapojoval hlavně Ráďa, který nejdřív první půlce vyfénoval Karla, pak Peltu a nakonec i oba hroťáky. Díky bohu si pak našel správnou oběť: nadával soupeři.(-:

Čas ubíhal a soupeř hrnul vše do útoku a tak se naskytli i některé možnosti vyrazit na steč soupeřovi branky.  Namátkou Ádův další pokus o lob a střela, kterou soupeř vyrazil z brankové čáry, Peltovo bodýlko, Danův pokus přes hlavu ale ani Radkova střela či Karlův hlavičkový pokus v síti neskončili.

Ještě jsme přečkali pár pokusů soupeře a pak to přišlo. Hvizd rozhodčího znamenající konec!!! Ruce letí nahoru stejně tak adrenalin a euforie. Koukáme na sebe jako telata jak je to vlastně vůbec možné ale ten pocit dobře co dobře skvěle odvedené práce převládá. Skončil zápas, který se alespoň u mě vryje do paměti tou vůlí, bojovností a vítězstvím nota bene oslazené tím že jsme soupeři zkazili postupové oslavy.

PS: To že jsem si v práci udělal kvůli tomuto zápasu volno a přišel o prachy vůbec nelituji, naopak  to bylo jedno z mých nejlepších rozhodnutí za poslední dobu.

Vážení spolubojovníci….děkuju.

P7

PO ODEHRÁNÍ VŠECH ZÁPASŮ JSME SKONČILI NA TŘETÍM MÍSTĚ A STALI SE POSLEDNÍM POSTUPUJÍCÍM!!!

10.kolo

Legends- Orosený paragraf 3:0

Sestava: Horňák- Suchan, Hradecký- Ellschloger, Drahovzal, Pecha, Javorský

Střelci: Ellschloger, Drahovzal, Pecha

Asistenti: Drahovzal, Horňák

 

Vážení  přátele a kamarádi, či spoluhráči.

Dnes jsem byl pověřen sepsat report k zápasu který jsme svedli s týmem Orosený paragraf.

Podle tabulky jsme měli být jasně lepší a tak jsme šli na hřiště s pocitem že musíme vyhrát .

Hned na úvod bylo jasné že to nebude tak lehké utkání jak by se zdálo neboť někteří hráči se dostavovali až po určeném čase výkopu a nebo se nedostavili vůbec.

Sestava byla určena kápem i když gólmana nechtěl dělat nikdo a tak do brány musel jeden ze dvou věží Radek.

Musím připomenout, že počasí vůbec nebylo příznivé, mlha že by se dala krájet a vzduch nebyl zrovna nejčistější.

Do zápasu jsme se vrhli s verbou nám vlastní a začali soupeře mačkat hned od začátku a vše začalo přinášet výsledky. Obrana nepouštěla soupeře k ničemu až na pár střel co šli z dálky a s těma si hravě poradil náš gólman. Musím poznamenat že styl chytání našeho gólmana musel děsit úplně každého a hlavně naše dvě věže.Popis: :-)

Po 10 minutách přichází naše první branka rozehrávka po ose Radek-Karel-Diego a Dan končí v sítí soupeře, střela s úhlu na protilehlou tyč končí v síti.1:0

Soupeř to ale nechce vzdát a tlačí se před naší branku a naráží na dvě věže a sloup v bráně jménem Radek. Tím jak se snaží soupeř vsítit gól tak trochu zapomíná na obranu a z toho pramení chyba po které Diego zavěsí 2:0.Přihrávku zajistil Radek přehozením celého hřiště a famózní kličkou gólmanovi, kterou provedl Diego.

Od této chvíle jsme byli fotbalovější a nepouštěli soupeře k ničemu.

Po poločase jsme si řekli že pokud padne gól na 3:0 do brány se postaví Diego. A tak jsme se snažili ho vsítit. Největší šanci měl karel kdy po rohu se k němu dostal míč a ten zakončoval do úplně prázdné branky, jen že gólman po fantastickém zákroku chytá.

Následná akce už končí naším gólem. Navrátilec do sestavy a velká opora středové řady Lukáš dostává přihrávku od někoho a vymotává několik soupeřů a střílí do protipohybu soupeře a k tyči.

3:0.Nastává střídání našich gólmanů a Radek se zapojuje hned do hry a samostatný únik zakončuje jak dřevák mimo prázdnou soupeřovu branku.

Soupeř vsadil vše do útoku a tak už i jeho gólman se zapojuje do steče naší branky, leč náš gólman je k nepřekonání a tasí jeden zákrok za druhým.

A už se to blíží a rozhodčí píská konec , ukopali jsme zaslouženou výhru 3:0.

Musím uznat že jsme makali na 100% a nevynechali jsme žádný souboj, všechna čest a díky za odmakaný zápas.

Nejlepší hráči zápasu jsou všichni z Legends.

 

S pozdravem jedna ze dvou věží Karel

 

9.kolo

Legends- ZAK Praha 2:0

Sestava: Krůta- Horňák, Suchan- Drahovzal, Javorský, Ellschloger

 

A udeřila nám zima… 

 

Na potemnělém trávníku se ve svitu pouličních lamp třpytí omrzlá umělka a legendy se pomalu scházejí k důležitému zápasu v počtu nepříliš velkém. Jakpak by ne ono se taky v teplotách kdy rtuť teploměru klesla statečně pod nulu nikomu z vyhřátého klobouku kouzelníka Pokustóna nechce.

Hoonza prostě nemohl patrně trénink, Vláďa dal managerské kariéře přednost před tou fotbalovou, Davidd musel na jistě nutné školení o bankovních produktech, Tomíno druhý den ležel s teplotou, Tomasso měl jistě závažnou rýmičku, Mára si léčí podnikáním pocuchané nervy, Hozina zlomenou pacičku a jestli rekonvalescence bolavých kotníků Juraje a Kuby byla natolik neodvratná než aby posílili svůj tým vědí asi jen oni sami….

Do branky musel teda Pelťák, obranu vyztužili držáci Karel z Ráďou a ve předu bojovali Diego, Adam a Dan. A šlo se na věc.

Začátek byl jasně daný, zbytečně neblbnout, šetřit síly, čekat co předvede soupeř a udeřit z brejků. Bohužel ne vše se dařilo, hlavně ty brejky. Čekání na soupeře jsme zvládli báječně, on nám totiž na začátku balon moc nepůjčoval a nebylo se čemu divit. 3 hráče na střídání, věk cca 25 let atletické postavy, fotbalově zdatný patrně všichni, v týmu nejlepšího střelce naší skupiny….

Pelťák předvedl prvních pár zákroků, kluci v předu podnikli prvních pár smělých kontrů,dvě věže vzadu odvraceli co mohli ,ale stačil jeden nedůraz v souboji kdy měl Ráďa zvolit razantní odkop a bylo to 0:1. Z houště těl najednou vyletěla rána která minula Peltovu hlavu a zapadla pod břevno.

Podobná situace nastala za nedlouho. Po rozehraném rohu vyletěla rána která tentokrát Peltovu hlavu už neminula. Karel s výkřikem stůjte kupodivu zastavil soupeřovo obléhání branky, knockautovaný Pelta kontroluje stav nosu, rovná pomuchlaný obličej , odplivne si, zanadává a může se pokračovat.

Do konce poločasu jsme vyřešili několik soupeřových výpadů, ale stejně dobře pracovala obrana soupeře, takže na skóre se nic neměnilo. O pauze jsme zhodnotili ,že nastolená taktika je dobrá přestože soupeř byl sice víc na balónu do stoprocentních gólovek jsme je ale nepouštěli.

 

V druhé půlce jsme se začali vydávat co častěji na zteč soupeřovi branky. A byli jsme nebezpečný. Danovi rychlé nohy, Adamův přehled a kupodivu i Diegovi kličky působili občas i bezchybnému soupeři problémy. Tradiční „diegovkou“ jsme nastřelili 2x tyč, x střel na poslední chvilku zblokoval soupeř a co prošlo porůznu pochytal a povyrážel gólman.

Pár šancí pochytal i Pelťák ale druhý gól soupeř stejně vstřelil. Ten si v posledních sekundách naběhl na  trestný kop, Adam ale bohužel trefil jen zeď a pro soupeřovic nejlepšího střelce už nebyl problém dovést balon do opuštěné branky…

 

Pokud mám tento zápas shrnout tak mu chyběl jen lepší výsledek. Kluci vzadu super, nikdy jsem neviděl Karla takhle poctivě bránit, ale i zároveň co síly stačili podpořit rozehrávkou kluky vpředu. Ač byli kluci v útoku aktivní a nedá se jim nic vytknout, gól jsme jako tým nedali a to rozhodlo.

I přes prohru jsem celkem spokojen. Takticky jsme to odehráli přesně jak jsme si řekli, bez střídání, v mrazu, proti kvalitnímu soupeři…Jen ten gól tomu chyběl….

 

Díky borci.

 

P7

8.kolo

Legends- Literpool 4:5

Sestava: Ročňák, Suchan, Hradecký, Horňák, Javorský, Drahovzal, Ellschlöger 

Střelci: Javorský 3, Drahovzal

Asistence:

 

Ve zmrzlém podzimním podvečeru jsme se opět sešli na našem plácku, kde vládne vlídný a milý, ochotný a usměvavý, vstřícný a přející, pan hostinský Pítschus , který nám díky posunu času, zkrátka musel otevřít a rozsvítit  a my se mohli dostatečně rozeběhat a zahřát  před důležitým zápasem s týmem Literpůlu. 

Borci vypadali fotbalově, při rozcvičce předváděli neuvěřitelné parádičky a kousky s balonem alá Franta Jakubec v dobách své největší slávy.

naše parádičky spočívaly tedy hlavně v tom, že nemáme stabilního gólmana, čímž pádem do kasy šel David, který více než výkonem, zaujal vskutku originálními rukavicemi, které mu zapůjčil Karel, jež zapomněl lapačky doma a tak si David navlékl tankovací fešné rukavičky, lehce provoněné naftou , dle čuchu zřejmě šel ví paur  . no nic, šlo se na věc. začátek klasika, oťukáváčka, nic moc akce,  ale je vidět, že půjde o prestižní utkání, hraje se dost běhavý a na nás bych řekl i technický fotbal, dáváme si dokonce i přihrávky do nohy, i Diego nahrává a právě díky jeho přihrávce se poprvé prosazuje kápo Adam, který perfektně uklidí míč do sítě a vedeme 1:0. 

Soupeř se osměluje bez ostychu a pálí na Davida jednu za druhou, dvě nebezpečné střely David kryje, ikdyž přiznejme si, ta druhá bomba ho trefuje kamsi do hrudi ale dobré, že gól nepustí, zatím. Adam se na dnešní zápas velmi těšil a bylo na něm vidět s jakou chutí se pouštěl do dalších akcí, kombinoval, střílel a po další z narážeček s Danem a panem Hradeckým  koupe gólmana soupeře po druhé a 2:0 pro nás. Takový vstup jsme dlouho neměli. Hra má spád, jezdíme po prdeli, ale hlavně teda kupředu, kdežto v zadu se sem tam okýnko otevře a zrovna po jednom takovém otevření soupeř z běhu trefuje nahrávku pod sebe a bombou z mezikruží cca vzdálenost od branky, ohýbá prsty bezmocně plachtícího Davida a snižuje na 2:1

Po rozehrání se opět ženeme do předu, tentokráte zkouší štěstí střelou z dálky pan Hradecký, který odehrál, jako ostatně celý tým, fantastické utkání , ale tentokrát jde střela nad. Když se už ptáme sudího kolik je do konce, soupeř udeří po druhé, po křídle se protáhne mladý běhavý štírek, servíruje nahrávku před branku a odtud by to netrefil snad jen dřevák Škoda z edenu, vyrovnáno, 2:2. poločas.

Jelikož je zima, občerstvíme se rychle a hrr na ně. 

A jak řekli, tak udělali, po rozehrávce se vrháme opět do předu, úspěch tentokráte slaví akce aut na Diega a sám pan nejvyšší , skóruje a posílá nás opět do vedení, 3:2. 

Soupeř ale nesloží zbraně a prakticky vzápětí vyrovnává  na 3:3

tady nastává zlom utkání, kdy po Adamově parádním sólíčku zvyšujeme na 4:3, ve chvíli, kdy do konce zbývá asi 8 minut. místo toho abychom hru zklidnili a nebláznili dopředu, děláme pravý opak, Karel klasicky z pozice levého beka operuje na pravém křídle, nestíhá se vrátit a po závaru před naší brankou, který je pekelný jak zámek v házené, vyletí z chumlu střela, na kterou si klečící David sice sáhne, ale opět ohýbák prstů nekompromisně letí do šibenice. tady si troufám říci, že kdybych měl golmanské rukavice , vyrazil bych to , páč v těch plastových jsem měl skrčené prsty páč byli malé a to se nechytá úplně top, ale na to se historie neptá. ok, řekneme si, bod asi zasloužený pro oba, předvedli jsme pohledné utkání, hezké akce, čistá, fair play hra,..no jo, jenže on ještě není konec, do konce asi minuta a my opět letíme kupředu, místo klidné dohrávky, ve čtyřech před branku soupeře, vzadu na půlce to jistí jen Radek, najednou kde se vzal tu se vzal, balon letí po lajně, Radek k němu má daleko, rozběhnutý útočník soupeře je rychlejší i než vyběhnuvší David, zasekávačka, pojď sem, kam jdeš,  a v poslední minutě nás posílá na malinovku , protože trefuje neomylně a prohráváme 4:5

K nasrání, k pláči , ale je to tak. těšil jsem se, jak tady pochválím Adama jak rozhodl zápas hattrickem  a je vzorný a příkladný kapitán, lepší než byl Vláďa a lepší než byl David, ale takhle má jeho výkon hořkou pachuť. Každopádně jsme odehráli jedno z lepších, velmi dobrých utkání, hra měla trochu spád a jakž takž se na to dalo myslím i koukat. Co se týče našeho zachránění, to je myslím tutovka a postup do 6.ligy je v rukou a nohou našeho torza týmu. Otázkou je, kam se budeme chtít protlačit pro příští sezonu. Každopádně za výkon a zápas s Litrpůlem, všem zúčastněným velký dík a respekt.

 

D.R.

7.kolo

Legends- Gekad 4:2

Sestava: Krůta- Horňák, Suchan, Hradecký- Javorský, Ellschloger, Maxa,Drahovzal

Střelci: Ellschloger 2, Maxa, Drahovzal

Asistence: 

 

6.kolo:

Legends- Gambrinus VH 1:3

Sestava:

Střelci: Ellschloger

Asistence:

 

 

5.kolo:

Legends- Dvacítka 0:7

Sestava: Ellschloger- Horňák, Hradecký, Suchan- Černý, Drahovzal, Javorský

 

4.kolo:

 

Legends- Viktoria Bítovská 6:1(1:0)

Sestava: Jaborník/ Krůta- Kerda, Hradecký, Horňák- Javorský, Ellschloger- Maxa, Černý

Střelci: Javorský 3, Maxa, Černý, Kerda

Asistence: Černý 2, Ellschloger, Javorský, Horňák

První proroctví jsem si přivolal už před zápasem kdy jsem se na našem týmovém chatu dotazoval kdo bude chytat při Karlově absenci, bylo mi řečeno : je psanej Juraj tak Juraj. Ten sice dorazil ovšem asi v sedmé minutě už za stavu 1:0 kdy se prosadili Adam a jeho bodlo podvrkl při rohu kotník a bylo jasné že je to jeho konečná. Bylo jasné že musím do branky....

Matička příroda nám tentokrát moc nepřála a seslala na nejenom Hostivařský pažit dešťovou spršku, ovšem na počtu účastníků se to projevilo jen u soupeře který se sešel ve čtyřech v poli, bylo tedy jasné že budeme dobívat a dobívat...a taky se tak dělo. Bohužel však až na zmíněné Adabodlo se žádná z šancí neujala. Tak i skončila první půlka, vrhli jsme se na občerstvení, chvilku se schovat před deštěm a naplánovat další strategii boje.

No a v tom okamžiku jsem vyřkl své druhé proroctví: hele na jedna nula hrát nemůžem co kdyby tam soupeři něco spadlo... no a netrvalo dlouho soupeř schoval technickou střelu za Tominovi nohy a já balon našel až v síti....

Díky bohu Mára nezavřel hubu neustále hecoval(nejenom on...) a dál jsme se tlačili do zakončení.

Pokud měl někdo své proroctví že vysoko vyhrajeme měl taktéž pravdu. Po zazdění x šancí protrhl smůlu Mára, poprvé se v sezoně trefil  i Kuba, skóroval i Tomíno, Radek asistoval, stejně tak Mára posílal lahůdkové přihrávky a hatrick dvěma góly v druhé půlce dokonal Adam.

V závěru při soupeřově přečíslení zalehl balon ala liberecký Sýkora Kuba ovsem z trestného kopu už  nic nebylo a my se mohli radovat z dalších bodů.

Boys nebylo to špatný, jen mějte na paměti že soupeř byl ve čtyřech takže v plném počtu by nás prohnal úplně jinak. Neusnout na vavřínech, sezona je slušně rozjetá...

 

Pelta7

 

3.kolo:

Legends- Viktorčin smích 4:2

Sestava: J. Jaborník-M. Černý, T. Drahovzal, D. Ellschlöger, R. Horňák, P. Hozman, T. Hradecký, K. Suchan, A.Javorský

Střelci: Černý 2, Ellschloger, Drahovzal

Asistence:

 

 

 

2.kolo:

Legends - Sedm zbabělích 5:5 (3:3)

Sestava: Suchan/Drahovzal, Hozman, Chaloupka, Drahovzal,Javorský, Ročňák 

Střelci: Javorský 2x, Drahovzal 2x , Chaloupka

Asistence: Javorský 2x, Chaloupka 2x 

 

Tak vám musím říct jak to bylo v pondělí na naši lize. 

Už v neděli bylo jasné ze nás moc nebude a to se také potvrdilo.Po radě omluvenek a zdravotních problémech našich plejeru,Radek přetrhané vazy v kotníku ,David slepák(podle fotek to vypadá ze ho pobodala parta cikánů ),Tomáš H.rýmička a pocení ,jsme se sešly v počtu 6 lidí.

Sestava byla velmi zajímavá Karel gólman,obrana Hozi a Hoonza,útok Diego,Adam a David.

V počasí které v pondělí panovalo byl zázrak ze jsme všichni ne zkolabovali už po první půlce.Teplota 32 stupňů a nikdo na střídání no nic moc.

Každopádně jsme se nechtěli nechat zahanbit a na soupeře jsme vletěli a to také přineslo výsledky.Po par minutách rozjel svoji akci Diego a vedem 1:0.Dalsich par minut a znova skoruje Diego 2:0.Neubehla ani minutka a už se valí na branku další útok a to v podání Adama a ten nekompromisně zavešuje.Tohle nepředpokládal ani největší optimista a Karel v bráně začal křičet deset deset.Bohuzel soupeř neslozil zbraně a začal se hodně tlačit do brány.Samozrejme jsme i měli hodně šanci,ale hostující gólman už byl pro tuto chvíli proti.

Do poločasu zbývalo tak 10 minut když soupeř udeřil poprvé.Nas obránce neuhlidal útočníka a Karel byl bez šance,další útok špatný odkop od branky soupeř doráží a už ho Karel loví z branky.No není všemu konec další špatná rozehravka ve středu hřiště nedostatečný důraz v souboji střela přes hráče,tec a je srovnáno 3:3.Kdo by to řekl ze to po poločase vyrovnané..Jasně bylo znát ze soupeř ma 3 lidi na střídání a mi nikoho.

Po poločase kdy jsme si trochu odpočinuli a nabrali sílu hned jsme se pustily do soupeře s věrnou nám vlastní,bohužel soupeř nás opět přečíslil a vstřelil gól na 3:4.Ve chvíli kdy už to snaha vypalo zle tak se zranil Diego a Karel prohlásil je to v prdeli body nebudou budu muset do pole.Tak jsme si vyměnily  dres rukavice a šel bojovat.

Dá se rict ze v nesl do hry trochu pohybu,ale bohužel soupeř opět utekl a skóroval 3:5.Musim uznat ze Diego se mezitím otáčela v bráně a par tutovek chtil.
Souper pravděpodobně ukolebal s výsledku který dosáhl a trochu polevil možná mu též začali docházet sily,ale největší pravděpodobnost je ze jsme zapnuly na plné obrátky.sance za šanci a pak se to zlomilo .Hoonza hází aut na signál Diego,kterého nahradil Adam a míč po dvojnásobně teci konci v bráně 4:5.

To vše 2 minuty před koncem.Souper se začíná hádat a trochu hraje jak prase a 30 vteřin před koncem zahraje jeden jejich obránce těsně před vápnem rukou,pískal se trestnak,každy ví ze to je poslední šance na srovnání a tak se standartky ujima Hoonza.Rozhodci piska a než Hoonza kopané už soupeři stojí před míčem ,strhne se hádka všichni jsou rozhozeny hlavně soupeř ale Honzík vůbec ,kope do míče a je to tam 5:5. Jeden od soupeře neudrží nervy na uzdě a nedává rozhodčímu hodně vulgarne a proto si vysloužil kartu barvy červené .Ze vzteku zákopne i nás míč a to si zas vysloužil par ostrých slov od nás.To už však radši rozhodčí piska konec.

Musím poděkovat všem kteří dorazili a nechali na hřišti všechno,jsme přeci Legends are back a ty něco vydrží i v 6 lidech.

 

Davide zkontroluj to a vlož report

-- 

Karel Suchan

Technik dopravy

 

1.kolo:

Legends - RAF Jinonice 3:2

Sestava: Suchan, Ročňák, Hradecký, Bešta, Horňák, Javorský, Ellschlöger, Drahovzal, Černý, Maxa

Střelci: Maxa, Drahovzal 2x

Asistence:  Drahovzal, Bešta, Javorský

 

Tak zase po roce sedmička. S různými pocity jsme se trousili k zápasu nové sezony, kterou začínáme na svém domovském hřišti , tentokráte zase v 7.lize.

Před zápasem se strhla na sociálním komunikátoru ohnivá debata, kdo nastoupí v bráně….toto nás mnohé dost rozpálilo a nasazení do zápasu bylo o to větší.

Nový kapitán Adam nervozitou málem nenašel cestu na hřiště, objížděl půl Prahy, ale když se konečně dostal na plac, ihned začal rozdávat úkoly a pokyny.

Sestava určena, každý věděl  co kde má hrát, Karla jsme pro tentokrát uklidili do kasy a hurá na ně.

První los nového kapitána a hned ostudná a potupná porážka v střižbě, což starý kapitán Vláďa okomentoval svou několikaletou vítěznou serií v této disciplině , kdy neprohrál kámen nůžky papír snad nikdy! Dobrá, začínáme tedy proti sluníčku, které vytáhlo jedny ze silnějších zářijových paprsků  a pralo, až to sralo.

Zápas začal, naši rozehrávku praktikoval sám znovunavrátilec  Tomíno, který po letech oblékl  náš dres , tentokráte podědil osemosem, což na něm doufáme nezanechá následky z prokletí tohoto trika. No a přesně jak jsme si řekli na lavičce, v zadu na jistotu, nic neposrat, máme vzadu kvalitu, tak se stal pravý opak. David dostal z rozehrávky míč , v klidu zpracoval, rozkoukal se komu to dá, poslal to parádně doprostřed hřiště , přímo do kroku soupeřova útočníka a ten z první trefuje po zemi k tyči a Karel loví poprvé. Úvod zápasu horší, jak Slavie v Bruselu .

Na štěstí tato chyba nás nepoložila , začali jsme se snažit, to se musí nechat, ale hra byla taková jalová, nepřesná, spousta zkažených míčů, jediné dobré kriterium byl Karel v brance, který podal jistý výkon a jak se později ukázalo, zachránil velkou měrou všechny body, ale o tom potom.

Nejdůležitější bylo se z toho neposrat a makat. Na štěstí Tomino si vzal střelky , takže vsítil , to když David uplatnil právo silnějšího při exekuci trestného kopu, poslal Tomina do ohně, mrknutím levého oka dal znamení Diegovi, který očekával namísto tvrdé střely na bránu milimetrovou přihrávku, posunul na Tomina a ten vyrovnal 1:1 , sláva. Jak jsem psal prve, první poločas nebyl bůhví co , bylo to nepřesné  a jak tvrdil pan president Pelta, až  laxní.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním to urvat na svou stranu. Zase jsme to ale vzali za blbý konec, páč nám soupeř po přečíslení  vstřelil druhý gol na 1:2 a to nás docela zarazilo, protože to že dáme gól, jsme si řekli první my!!

Nezbývalo tedy než se vrhnout do útoku. Prali jsme se statečně, Adam v záloze sváděl lité boje s urostlými hráči soupeře, jejich sílu a hlavně pocuchané  nervy pocítil také David,  Dann kombinoval s Tominem, Diego kupodivu tu a tam i nahrál Márovi, který opět odvedl parádní výkon ve předu, přestože nebyl úplně  fit , zrovna tak jako Diego, který byl pod práškař (lsd)  za což jim dík. No každopádně další gól padl už do té správné branky, to když po asistenci Vládi  a teči někoho ze soupeřů vsítil Diego, vyrovnáno 2:2.

Samo nás gól povzbudil a nutno podotknout, že druhou půli jsme víc chtěli a hlavně makali všichni do jednoho. Už už se schylovalo ke konci, kdy Karel vytáhl zákrok dne proti střele soupeřova pokérovaného útočníka (Karel hlásil, že ho viděl ve sprše, že měl na prdeli srdíčko), kterou vytáhl na roh, ze kterého se soupeři už branku ohrozit nepodařilo. A jak už to  tak bývá, nedáš dostaneš  se potvrdilo asi minutu před koncem, kdy Adam autem na Diega posadil míč na hlavu našeho šutéra a ten nám svou tečí zajistil výhru 3:2.

Byl to zápas dvou různých poločasů , kdy každý chvilku tahal pilku,, ale štěstí a touha vyhrát nakonec stála na naší straně. Jen tak dál chlapci .

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

All Matches veteráni
All Matches veteráni od sezony P22

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery