Úvod » Report

Reporty Jaro 15

publikováno 23.03.2015 (aktualizováno 15.09.2015)

Jako ve škole....za pět Legends : V.S.P.S.V.S. 0:5

Legends - V.S.P.S.V.S. 0:5

Sestava- Miloš- Karel, Hoonza, Adam, David , Lukáš, Hozi,Kuba

                                        

Dnešní zápas nás usadil nejen na prdel z hrušky, ale myslím, že i na dno tabulky, ne-li až pod dno.

Dnes nás soupeř přehrál ve všech směrech, byl u všeho dřív, důrazný, aktivní. K našemu výkonu nenajdu jediné synonymum s jejich výkonem. Nebyli jsme štond si nahrát, zabojovat (krom Hoziho), byla to tragedie. David se nezhostil role kapitána jak by měl, neběhal a nebyl opravdovým führerem tak jak měl psáno na pásce.

Doufejme, že jsme se poučili natolik, abychom příští týden konečně naplno bodovali, jinak nebudeme hrát v klidných vodách středu tabulky, ale někde na dně se klepat o žití a to myslím, nikdo z nás nechce………

11.kolo 15.6.2015

Legends-Blaženka spiders 3:3(1:0)

Sestava: Suchan- Krůta, Chaloupka- Ellschloger, Kerda- Hradecký, Jančovič

Střelci: Jančovič, Hradecký, Kerda

Asistenti: Ellschloger 2, Chaloupka

 

10.kolo 1.6.2015

Legends-B.B.Elite 2:5(0:3)

Sestava:

Střelci: Ročňák D., Chaloupka

Asistenti: 

 

9.kolo 25.5.2015

Legends-Barclays 1:2(1:2)

Sestava: Krůta- Chaloupka, Kerda, Suchan-Javorský, Ročňák D., Drahovzal-Hradecký, Jančovič

Střelci: Jančovič

Asistenti: Drahovzal

Další zápas naší ligy nás čekal v den, kdy naše matička stověžatá, zažívala dopravní kolaps , díky zápasu legend,  našich a německých, které si dali dostaveníčko ve smrdutém Edenu. Díky nim, jsme se sjížděli k zápasu na poslední chvíli, někteří dokonce po poslední chvíli..

Čekal  nás soupeř z popředí tabulky, výsledkově a bodově na stejné úrovni  jako my.

Jenže už rozehrání  dalo tušit, že dnes nepůjde o nic jednoduchého. Zejména hráč  č.13. Lukáš Kunt, byl excelentní.  Když jsem si zadal jeho jméno do googlu, vyskočilo mi, že hrál za HP Hanoj, pak za Há, kwan Há a před rokem ukončil profesionální karieru J

Beze srandy se jednalo o bývalého druholigové hráče, který dával hře soupeře rozum a spád. My jsme se presentovali opatrnou a nepřesnou hrou, nicméně postupem času jsme se dostávali do hry. V koncovce jsme ovšem byli tristní a nepřesní. Až na jednu vyjímku a tou byl Lukáš, pro dnešek nejlepší hráč našeho mančaftu, který jako jediný z našeho týmu trefil zařízení a také zaskočil v roli brankaře, kdy vykopl z brankové čáry jasný gol  soupeře.. klobouk dolu  Luky, super výkon!!!

Jenže jsem zapomněl napsat, že předtím ještě soupeř trefil neuvěřitelnou skulinku mezi zdí  a nohama snad šesti lidí a Peťák v brance neměl šanci.  Soupeř nás místy přehrával zejména pohybem a chytrou hrou nás k ničemu nepustil.

Když už jsme se dostali do šance, zaskvěl se brankář Barclays. Největší šanci jme dostali ke konci poločasu, kdy byl stav ještě 1:1 . Po odrazu míče od břevna  hráč soupeře v domnění, že se míč odrazil od zadní konstrukce jej lapil do rukou a následovala penalta. Míč si vzal jistě David, v této disciplíně zatím neomylný střelec , jenže tentokráte trefil sice těsně k tyčce, jenže zvenčí a tamodtud jaksi gol nelze…

Po rozehrání nám soupeř vstřelil druhý , nutno podotknout  krásný gol, kdy nás rozebral do šroubku a do prázdné klece pohodlně zvrátil stav utkání na svoji stranu.

Takto skončil i poločas. Ve druhém, jsme se snažili s nepříznivým stavem něco udělat, nicméně se nám to nepovedlo, díky vysunuté hře soupeře a napadání. No a protože se už nic zásadního  nestalo, teda až na pár výlevů frustrace k rozhodčím, kteří tu a tam připískli soupeři a nás to sralo , protože jsme byli samosebou jiného názoru,  zápas skončil naší prohrou. Objektivně nutno uznat, že soupeř byl pohyblivější, fotbalovější , přesto že jsme bojovali a snažili se , na body to nestačilo. Nechci tímto shodit náš výkon, nebylo to úplně zlé,ale chybělo tam trochu té jednoduchosti a rychlosti v kombinaci a zakončení. Neproměněná penalta nás stála body, nebo alespoň jeden. Tak příště slibuji ,  že to napravím… 

D.R.

8.kolo

Legends – Pirelli 1:1 (0:0)

Střelci: Ellschlöger

Sestava: Jaborník, Krůta, Chaloupka, Hradecký, Kerda, Ročňák, Ellschlöger, Drahovzal, Jančovič,

 

Minulý report jsem zakončil pointou o  uloupení  bodů dnešnímu soupeři… To jsem se sakra přepočítal. Dnešní soupeř nebyl z ranku dárců bodů.

Je ale nutno podotknout, že dnes jsme , až na pár vyjímek  (Chaloupka,Kerda) podali tragický až trapný výkon. První poločas byl přehlídkou  toho, jak si nenahrát a nehrát fotbal.  Sorry za kritiku, nepíšu to rád, ale pánové dneska to byla fakt trága. Oukej,místy  jsme se trochu zvedli , snažili se o kombinace,  ale nešlo to nikomu, jen jsme nakopávali a nikam to nevedlo.  Vrcholem našeho zmaru, bylo zranění Juraje, který ještě v letu vzduchem konstatoval „Chalani som v piči“ a když doplachtil na zem, hlásil vyhozený kotník a dobelhal se na střídačku, kde se ho ujal dorazivší kapitán Vláďa, který ho ošetřil a myslím, že na jeho bandážování kotníku zakončeném dračí smyčkou z obinadla ukotvenou na achilovku , vzpomíná  Jurajova achilovka ještě teď J

Do brány šel Pelták a jak se později ukázalo, byla to dobrá volba, protože nás podržel v průběhu druhé půle. Ale ještě předtím se podařilo skorovat Danovi, který vzal balon na naší polovině, projel mezi soupeřovými hráči, vystřelil, jenže golman neudržel Danův projektil a tak mu ho Dan vykopl z pod ruky a ujali jsme se vedení. Jenže ihned po rozehrání soupeř vykombinoval naší obranu a střelou k tyči vyrovnal. Pak  stojí za zmínku ještě několikeré vyjetí vřed Honzi a Kubi, ale pokaždé střela skončila mimo, nebo zblokovaná,  nebo ji jako v případě Davidových pokusů vyrazil golman.

Největší a poslední velkou šanci měl Honza, který se vymotal ze středu kolem tří bránících hráčů, hodil si to na levou a vypustil parádní bombu, kterou golman díky sluníčku nemohl vidět,  ale trefil ho rovnou do hrudi . Tímto počinem nás vysvobodila píšťalka rozhodčích, kteří dnes konečně dorazili a odvedli na rozdíl od hráčů obou mužstev kvalitní výkon.

Nekritizuju rád, ale dneska to fakt stálo za ho……uby

Věřme, že tento den blbec jsme si vybrali a příště si alespoň dvakrát po sobě nahrajeme do nohy

 

 

D.R.

7.kolo

Legends  - N.J.Devils B 2:2 (1:1)

Sestava: Jaborník, Hradecký, Suchan, Chaloupka, Ellschlöger,Jančovič,Ročńák

Střelci: Ellschlöger, Hradecký

Asistence: Chaloupka 2x

 

Sluníčko nám vysvitlo, nás to zase stmelilo ,  na hřiště jsme vyběhli, s chutí velkou hrát chtěli. Jenže ouha, co to je? Nás tu dnes jen 7 je. Tohle dáme milí braši, Juraj z  branky volá, jenže soupeř pochopení, pro náš názor nemá. Rozhodčí se na dnešek asi špatně vyspali, proto se zas na náš zápas z velké výšky vysrali.  Není  zbytí milá slečno, co jen kolem jdete, tady máte píšťalku, tady to je míč, za 60 minut pak ,můžete jít pryč. Nesmí ale v cestě, zastavit ho tyč! Sem tam pískla, ukázala, sudí byla v pohodě ,  obzvláště když Luky s ní, ze střídačky flirtuje. Překvapená byla hlavně, po naší první střele, to se hnedka v soupeřově, brance míč už klepe. Vedeme tak 1:0, střelcem gólu Dan, který jaksi trefen Honzou míč tam pěkně dal.  Soupeře to nastartuje, obrátky hned zvýší, chvilku s námi hraje si, jako kočka s myší. Techniku dnes kluci z Jersey  vytříbenou  měli, proto ještě do půlky gól nám taky vstřelí. Chybička se vloudila v obranné hře naší,   Juraj ale v klidu je, vůbec se neplaší. Nic to není chalani, v klidu z branky volá, to už ale rozhodčí, k lavičkám nás volá. Máme tady poločas, chlapci moji drazí,  to už se nám Legendy na lavičku plazí. Máme jazyk na vestě ,  jízda je to velká, když je jeden na střídání , těžko se to kousá. Máme ale fyzičku a proto už za chviličku stojíme  zase,   na tom samém place.  Slečna fouká do píšťalky a stopky hned spustí , rozehrává teďka soupeř,  hned se do nás pustí.

Druhý balon bereme si, rozehrávka vázne nám, pojďte kluci vystřídat, ať na hřiště se podívám. Luky volá ze střídačky, vymámil už číslo ,  takže může na hřiště, seznámení přišlo. Platné mu to ale není, v tu ránu jde k zakončení ,  jenže míří zcela mimo, rozhodčí  to vidí , za což Luky posměch velký, v zápětí hned sklidí.

Dneska není naše parta jako vždy tak pevná, děláme moc  velké chyby a Jersey nás trestá. Dálnice se otevřela u prostředku hřiště ,  malý střelec od soupeře míč uklízí k tyčce.  Rázem je to obráceně, kdo teď musí hrát, ze všech sil tak snažit se to, při nejmenším vyrovnat.  Snažíme se všichni velmi,   hlavně Honza Chaloupka, ten si dojde sem tam pro faul, což mu sudí zafouká.  Z trestňáku však  míří  vedle, nebo taky do tyče,  odkud balon odrazí se, až za plot do Botiče.  Potom přijde  největší ,  k vyrovnání šance, David sám před golmanem  neobstojí zase. Naštěstí však máme Honzu, ten byl dneska znát , díky  jeho prudké střele, podaří se vyrovnat. Pravda tedy, teč jen lehká, před  gólmanem  byla, špička nohy Tomášovy ,  ta to přesně byla.  Slečna sudí zafouká pak, do píštalky z hluboka, tímto všechny vysvobodí ,  na týden zas odluka.  Bod dnes máme zasloužený, nebylo to ono, nicméně však šancí na tři ,  bylo tu dnes plno. Za týden je uloupíme pneumatikám Pirelli,  ty zas doufám,  někdo z nás, pěknou ranou sestřelí. 

PS: Promiňte mi kamarádi, nějaký ten překlep, bez sousloví nespisovných nevyšel by přednes 

 

 

D.R.

6.kolo 4.5.2015

Sculpturo 3:1 (2:0)

Sestava: Jaborník- Krůta, Suchan, Hradecký- Ellschloger, Javorský, Jančovič, Ročňák D.

Střelci: Ročňák D., Ellschloger, vlastní

Asistenti:Javorský

Legends – Sculpture  3:1

                     

Jak se píše v úvodu korálek ke korálku, bod k bodu a když píšu tento report  (5.5.) , hřeje mně pocit, že jsem se odpoledne  podíval na to www.  a tam se píše, nejen, že Jágr je Bůh, Zeman ultrahovado , ale hlavně, že Legendy jsou na prvním fleku tabulky skupiny A šesté ligy!!! Což je po sesuvech půdy v Nepálu, druhá nejlepší zpráva tohoto týdne…..

Vzniklo to tak, že se odehrálo další utkání na Hostivařském plácku, kde jsme se sešli tentokráte včas, v počtu dostačujícím, k utkání proti týmu Sculpture…  Soupeř pohybující se v polovině tabulky, čímž pádem pro nás lahůdka :-D Jenže ouha, všichni byli dychtiví dalších fotbalových zážitků, jenže nám tu chyběli páni v černém, kteří se na to ….asi hokej

Ještě štěstí, že máme zraněného nejlepšího, pardon pane presidente ,  druhého nejlepšího beka, Honzu, který slíbil , že na nás dohlídne, zmáčkne stopky  a  v případě nouze zakřičí, faul, aut,  ale pískat nebude,  páč nemá píšťalku. Kapitán  David (provizorní. Pozn. redakce) opět jako vždy vyhrává střižbu  a hurá na ně. Začátek je  oťukávačka, ale přeci jen soupeř se do nás zakousl trochu víc jak my a hned z počátku si vytvořil územní převahu ,  kterou korunuje  několika nebezpečnými ohroženími  branky, kterou ale háji opět bravurně lapající (po dechu) Juraj.  Z naší strany se počala aktivita směrem dopředu vyvíjet pozvolna, rozvážně, ale o to více  efektivněji, když po zatažení míče Davidem po pravé lajně a následné střílené přihrávce do skrumáže na naběhnuvšího si Dana a potažmo Adama, se míč odráží od holeně soupeřova stopera do sítě a v desáté minutě se ujímáme vedení 1:0. Místní hlasatel sice hlásí vlastní gól, nicméně všichni gratulují Davidovi. Díky kluci.

Gól soupeře trošku zaskočil, protože jsme jim tímto dali lekci z efektivity a opět platilo staré známé , má dáti, dal.  A aby toho kluci neměli k zamyšlení málo ,   dobráci Adam s Danem jim tam foukli po parádní kombinaci ještě jeden gól, kdy Dan nechytatelně umístil Adamovu nezištnou nahrávku. Ve dvacáté minutě vedeme 2:0. Tímto výsledkem také skončil poločas ,  ve kterém se ujal slova na střídačce Adam a vysvětlil nám, jak to za mlada válcoval na Spartě a jak bysme to měli hrát.  Co jsme mu slíbili na lavičce, jsme začali hned plnit i na hřišti. Tu a tam se sice vloudila chybička v podobě nepřesné přihrávky, nebo zbytečně zbrklého zakončení, třeba střelou z nesmyslné dálky,  či překombinováním kliček, ale soupeři jsme míč už tolik nepůjčovali a myslím, že jsme měli zápas pod kontrolou. To se nedalo moc říci o brankáři soupeře, který když se na něj řítili Lukáš s Davidem ,neodhadl  dílcovou metodou vzdálenost nepřátelského míče, posunul se ke straně kam čekal asi nahrávku a David toho využil  technickou střelou nevalné rychlosti , ke zvýšení našeho náskoku. Soupeř se nechtěl vzdát zadarmo a kousal do poslední chvíle, opět troskotal ale na výborné obraně, kde se to jen hemžilo Pelťákem , Karlem a Tomasem.  A když nedopatřením nějak soupeř prošel. Likvidoval vše Juraj, který si moc zasloužil shot out (čisté konto, poz. Redakce) jenže my jsme mu ho nedopřáli, jelikož v 55 minutě zaznamenal soupeř  čestný  úspěch, když vykombinoval do prázdné branky. To bylo ale vše, co se stalo, jelikož kvalitně „pískající“ rozhodčí ukončil zápas a nechal propuknout naší radosti.

Opět jsme ukázali, že umíme zabojovat, máme kvalitního gólmana, neprostupnou obranu, myslící zálohu a úderný útok.

Tak za týden zase udeříme. Papapapa 

 

5.kolo 27.4.2015

Kvantanámo 6:3 (3:1)

Sestava: Jaborník- Krůta, Chaloupka, Suchan- Hradecký, Ellschloger, Javorský, Jančovič, Ročňák D.

Střelci: Javorský 3, Ellschloger 2, Ročňák D.

Asistenti: Chaloupka 3, Ročňák, Javorský, Hradecký

 

Bouřka nebouřka, vítr nevítr, ani hrozivá předpověď Taťány Míkové nás neodradila od dalšího zápasu a jasného vítězství nad týmem Kvantanámo.

Jak je již našim zvykem,  15 min před začátkem zápasu jsme se sešli na hřišti jen já a Karel, což nás trochu znervoznělo,  ale zahnali jsme strach drobným  fresh občerstvením z nedaleké oblíbené restaurace  a jelikož mezitím, než jsem dojedl  tejstyho a hranolky a cibulové kroužky a hermelínky , tak dorazili ostatní spoluhráči, tedy až na Lukáše, který přijel na svém žehlícím prkně o fous déle, a poté se mohlo jít na věc. Jak je již dobrým zvykem,  kapitán David, vyhrává  los… Kluci od soupeře nás zaskočili hned z první akce, kdy Karel nevěděl, jestli  Juraj odehraje dlooouhý  balon a Juraj zase nevěděl, jestli ho odehraje Karel a tak to dopadlo, tak, že se parádně schoval do sítě. 0:1 a čumíme jak z Jara. Probuzení ale přišlo záhy a to když po vymotání soupeřovi obrany Davidem, vyrovnává Adam, hrající pod sedativy ,  které koupil v nedaleké zkušebně léčiv od kustoda z Litvínova…. Vyrovnávací branka nám dala trochu klidu na cvičky, protože jsme zjistili, že jsme pohyblivější a fotbalovější.  Hlavně technicky a rychlostně jsme byli lepší a potvrdili jsme to hned záhy, kdy nejlepší hráč dneška, pan Chaloupka ,  parádně vyvezl balon až k soupeřově brance a tam ho předal Danovi a ten pohodlně zasunul a aby toho nebylo málo, oba pánové si to za 4 minuty zopakovali jako přes kopírák. Honza sehrál další super zápas a ukázal, jak důležitou součástí naší obrany je a nahrál na další branku  Adamovi.  To soupeře zlomilo a hlavně se zlomili sami, kdy poslední hráč  hrábl po centru bagrem jak na volejbale a následovala červená a kucí hráli ve 4.  To jim sebralo veškerou zbylou sílu a nám to pomohlo dokráčet v poklidu k dalšímu vítězství, tentokráte opět z kategorie zasloužených. Do listiny střelců se zapsali postupně všichni viz. Výše. Neusněme ale na vavřínech a příští týden se opět připravme, jelikož je furt co zlepšovat, at jsou to kyksy v obraně nebo neproměňování šancí ..

 

 

 

4.kolo 20.4.2015

Fillipi SK 3:3 (1:1)

Sestava: Jaborník- Krůta , Bešta Vl., Suchan- Kerda, Ellschloger, Javorský, Jančovič

Střelci: Jančovič 2, Ellschloger

Asistenti: Javorský, Krůta

 

3.kolo 13.4.2015

Legends- Erecticos 0:1

Sestava:  Jaborník-  Kerda, Ročňák D., Javorský, Ellschloger, Drahovzal, Jančovič

 

I přes nepříznivý výsledek, se mi chce napsat,  spanilá  jízda pokračuje.

Ale popořádku.

Scházeli jsme se jak šváby na pívo, což mě trochu znepokojovalo, protože ještě 15 min před zápasem, jsme byli jen tři, Já, Juraj a Adam. Na štěstí, když jsme se převlíkli, tak jsme zjistili , že se už na place rozkoukává Lukáš a Diego, čímž pádem už nás bylo 5, jako kulí v Sarajevu.

Mistr Dan totiž do pozdních odpoledních hodin vylézal z prdele našemu šéfovi, takže dorazil až během první půle.  

Úvod zápasu nevěstil nic dobrého, protože ztopořený soupeř byl velice pohyblivý a fotbalovost mu nechyběla, takže jsme měli strach jak to bude s fyzičkou , ale kousli jsme se a poctivou hrou dozadu, ale i dopředu, jsme zápas perfektně zvládli. Šancí bylo po skrovnu,  Davidovu střelu bez potíží vytáhl golman na roh,  Adamovu zakončení chyběli centimetry, Diegova hlavička šla nad.

Zápasu by slušela remiza, protože obě mužstva se presentovala perfektní odpovědnou hrou vpřed i vzad a hlavně v duchu fair play, (další pohodový kluci) , nicméně  soupeř nám po průniku ze středu na křídlo  a následnou nechytatelnou ranou sebral body . Tak,  jak to ten frajer trefil , už to v životě nekopne, ale zrovna ted mu to sedlo a Juraj, ač plachtil, neměl nárok.

V závěru jsme si vytvořili drtivý tlak jak Třinec ve druhé třetině s Litvínovem, ale tak jako jim, i nám to bylo k hovnu, jelikož jsme už gol nedali, soupeř měl perfektně organizovanou obranu a  střeli z dálky neměli cenu. V poslední minutě po našem autu ukončil střelou vysoko nad Juraj.

Jak jsme si ale řekli na lavičce po zápase, tenhle zápas jsme poctivě odmakali, vydali se ze všech sil a to si myslím, je velmi pozitivní, protože i přes handicap jednoho na střídání jsme vydrželi celý zápas odmakat naplno a takhle když budeme makat, vše bude v ouklendu.

Příští týden opět na značkách. Pa

 

 

 

D.R.

2.kolo 30.3.2015:

Legends - Dejnámbura FC  9:1 (6:1)

Sestava: Jaborník-- Suchan, Chaloupka, Kerda, Hradecký, Javorský, Ellschloger, Ročňák D., Jančovič

Střelci: Suchan, vlastní, Chaloupka 2x, Jančovič 2x, Hradecký 2x, Ročňák

Asistenti: Chaloupka  3x, Javorský 3x, Hradecký, Suchan

 

Americký konvoj, který zrovna projížděl matičkou naší Prahou, přivezl nám při pondělku počasí odkudsi z Tramtarónie , zrovna ve chvíli, kdy jsme se sešli k druhému utkání naší prestižní ligy. Nic naplat, nás to ale nerozhodilo,  ikdyž  teda vítr severní, sluníčka pomálu , oblékli jsme teplé spodní prádlo, řádně se rozeběhali , zahřáli, bývalý kapitán Vláďa vypsal zápis a šlo se na věc. Soupeř zajímavého názvu i  vzezření  v mnohých z nás vyvolával rozpaky a obavy, copak že se to dnes za experty proti nám postaví.  Střižbu vyhrál novodobý captain David na čtvrtý pokus, takticky zvolil stranu se sluníčkem v zádech a hurá na ně. Soupeř rozehrál, a hned volil defenzivní taktiku a rozestavení, nám to bylo divné snad i proto, že Vláďa hned po rozehrání zmizel v nedalekém restauračním zařízení, aby se po chvíli vrátil  zpět s kalkulačkou v ruce. Po složitém matematicko-fyzikálním úkonu a odmocnění,  zjistil, že soupeřových hráčů je o jednoho méně …….

Tento fakt v mnohých z nás zanechal jakési uspokojení (Karel vyvrcholil až ve sprše) a pojali jsme začátek utkání jako báčko na plážii nebo někde na tour de chlast. Za to nás taky  soupeř ihned potrestal a vyvedl z letargie. David, myšlenkami vznášející se ještě někde v práci na s-křivce, si jaksi nevšiml, že kolem něj běží soupeřův hráč, který pohodlně otevřel skore utkání a překonal v tu chvíli bezmocného Juraje, tečeme 0:1!!!!  Až po obdrženém golu a zhruba deseti minutách jsme se dostali do provozní teploty, uvědomili si , o co dneska kurva  jde a začali jsme hrát. Na sebe to jako první vzal Karel, který vyrovnal po nádherném náběhu a excelentním zakončení pod břevno.

Karel se jako snažil to jo, ale dnešní zápas se vybarvil  uplně jiný bek a to sice pan Chaloupka. Ten co předvedl, to se jen tak nevidí. Jako, že je dobrej, to víme všichni, no a pro ty, co pochybovali, že je třeba tlustej, pomalej,  tak všechny ty, Honza vyvedl z omylu. Začalo to zámkem jak v přesilovce v hokeji (přesilovka to byla,ve fotbale. Pozn. Redakce) po serii přihrávek Honza nahodil balon přesně do míst, kde zapomněl svou haksnu pan Hradecký a šup, síť se vlní, vedeme 2:1. Bylo teoreticky, otázkou času, kdy přidáme další goly, nicméně naší nedisciplinovaností a zbytečným překombinováním některých akcí ,jsme dali šanci i soupeři a uznejme, že i v oslabení o jednoho hráče, si vytvořili zbytečně moc šancí a střel, které bravurně zlikvidoval Juraj v brance, který přivezl z Podkarpatské rusy odkud pochází, parádní fazonu .

Ale jak už jsem psal, tento zápas patřil Honzovi, takže bravurním solem přidal další naší branku, tentokrát mu nahrával Adam, který opět podal standartně nadstandardní výkon, vzadu se parádně uvedl Kuba, kterého naskautoval Karel přes společného přítele na Facebooku  Jakuba Urbana                ( Tome  neboj, dělám si prdel, každý ví, že je to tvá akvizice, kluk z vedlejší dílny) Snažil se a makal i DAN ,  vpředu  skoroval parádně i Luky, který těžil zase z nahození Honzi.

Z jedné ze standardních situací se zase trefil Honza, nicméně rozhodčí viděl teč soupeřova obránce, čímž pádem, byl gol zapsán jako vlastní.

Měli jsme spousty šancí, které jsme hráli až zbytečně na krásu, přihrávky před prázdnou  brankou,  parádičky, píčovinky a skore se změnilo už jen minimálně, pan Hradecký vsítil a  poslední hřebíček zarazil David a napravil svoje zaváhání z první půle.

Asi jste čekali lepší a vtipnější report co? Ale nepamatuju si ty všechny akce a střelce a přesné popisky akci, na tolik golů nejsem zvyklý.  Utkvělo mi v paměti a už druhou noc z toho nespím, jak vyprávěl Karel o zajímavém fotbale v Sýrii, chudák Vláďa z toho byl také celý paf. 

Ke hře asi toliko,. Začátek jsme si z toho dělali prdelky, pak jsme ale začali hrát a bylo to ucházející, ikdyž  je  pravda, že  první půli hráli ve čtyřech. Ukázali jsme ale tým ducha, duch týmu.  Ted nás čeká pauzička, tak doufejme, že nás neopustí střelecká a zvládneme i třetí mač.

Minule jsem vychválil Adama, dnes jsem nemohl jinak , než Honzu, ostatní taky dobrý ale tenhle dacan zkrátka vyčníval.  Těším se na další zápas, pa.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Diego10 | 20.04.2015 13:53
..TO JSME SI VŠIML MINULE .... řekněte to v pátek u hrocha za mě všem novicům
Osobní profil Davidd | 24.03.2015 18:31
super bude, až dorazíš taky Diego, protože kluci furt nepochopili, co to znamená aut na Diega
Osobní profil Diego10 | 23.03.2015 22:14
Super chlapci ...paráda
Osobní profil Adam | 23.03.2015 22:00
Ale i ostatni dnes slusny
Osobní profil Adam | 23.03.2015 22:00
Hosi, diky za slusnou ucast a vitezstvi. Myslim, ze je to dobry vstup do sezony, ale ruku na srdce. Je tam hodne. veci co musime zlepsit, o to vic je to vitezstvi cenne. Bylo skvely ze prisel pan Chaloupka bo je znat kdyz tam je. Klasicky velmi dobry vykon
Osobní profil Davidd | 23.03.2015 21:51
reportík se připravuje

Aktualita

All Matches veteráni
All Matches veteráni od sezony P22

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery